Descriere

Poliana este o companie românească care activează în domeniul medical, specializată în producția și distribuția de produse și echipamente medicale. Aceasta a fost înființată în anul 2003, în București, de către un grup de specialiști în medicină și inginerie biomedicală, cu scopul de a oferi soluții inovatoare și de calitate în ceea ce privește echipamentele medicale.

De-a lungul anilor, Poliana a reușit să se impună ca un jucător important în piața de profil din România, prin furnizarea de produse de înaltă calitate și servicii personalizate pentru spitale, clinici și alte unități medicale. Compania își desfășoară activitatea în toată țara, având o rețea extinsă de parteneri și distribuitori.

Obiectul principal de activitate al companiei Poliana este producția și distribuția de echipamente medicale de înaltă calitate, precum și furnizarea de soluții personalizate și servicii de întreținere și reparații. Printre produsele oferite se numără instrumente chirurgicale, echipamente de diagnostic și monitorizare, consumabile medicale, mobilier medical și alte echipamente necesare în unitățile medicale.

Poliana se remarcă prin calitatea serviciilor oferite, precum și prin angajamentul său față de clienți și parteneri. Compania oferă soluții personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărui client, iar serviciile de mentenanță și reparații sunt realizate de personal calificat și experimentat, pentru a asigura o funcționare optimă a echipamentelor medicale.

În ceea ce privește recunoașterile și premiile, Poliana a fost distinsă de-a lungul timpului cu numeroase premii și certificări pentru calitatea produselor și serviciilor sale. De exemplu, compania a obținut certificarea ISO 9001:2015 pentru managementul calității, precum și alte certificări specifice pentru produsele și serviciile oferite.

În concluzie, Poliana este o companie importantă în domeniul medical din România, care oferă produse și servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Cu o echipă de specialiști experimentați și o rețea extinsă de parteneri și distribuitori, Poliana reprezintă o soluție de încredere pentru toate nevoile medicale ale clienților săi.