Pachet analize digestie sanatoasa

Analizele care stiu totul despre digestia ta

5 analize pentru digestie
244 lei
171 leipret avantajos

Pachet analize digestie sanatoasa

Afectiunile digestive afecteaza o mare parte din populatia globala. Cel putin o data in viata fiecare persoana va avea o patologie digestiva, chiar si una cu simptome de intensitate redusa. Mentinerea sanatatii tractului digestiv este importanta deoarece, prin intermediul acestuia sunt asigurati nutrientii necesari functionarii intregului organism.

Ce este Pachetul Analize Digestie Sanatoasa?

Pachetul Analize Digestie Sanatoasa cuprinde un set de analize care permit evaluarea sanatatii tractului digestiv. Aceasta evalueaza prezenta unor patogeni, des intalniti, precum Helicobacter pylori si parazitul Giardia. Acesti patogeni determina semne si simptome deranjante, care afecteaza desfasurarea activitatii cotidiene.

Pachetul de analize permite o evaluare amanuntita a sistemului digestiv din punct de vedere al existentei unor infectii la acest nivel. Aceste infectii nu determina simptome specifice. Asa incat, doar testele de laborator permit identificare si tratarea.

Cui ii este indicat Pachetul Analize Digestie Sanatoasa?

Pachetul specific sistemului digestiv este indicat persoanelor care prezinta disconfort abdominal, iar medicul suspecteaza sau vrea sa excluda o patologie infectioasa. Astfel, analizele sunt recomandate persoanelor care prezinta:

 • tulburari digestive;
 • gastralgie (durere de stomac);
 • meteorism (balonare);
 • pirozis (arsuri gastrice);
 • gust amar in cavitatea bucala;
 • malabsorbtie;
 • pierdere in greutate;
 • scaune moi;
 • diaree sau constipatie;
 • fatigabilitate;
 • afectarea vezicii biliare, a pancreasului, a ficatului

Ce testeaza Pachetul Analize Digestie Santoasa?

Pachetul Analize Digestie Sanatoasa contine mai multe tipuri de analize care permit evaluarea sistemului digestiv. Printre investigatiile care sunt incluse in acest pachet se afla:

 • Coprocultura – care are rolul de a detecta diferiti agenti patogeni prezenti in materiile fecale.
 • Examen coproparazitologic – este utilizat pentru identificarea parazitilor intestinali si a oualelor acestora.
 • Antigen Giardia – este un test rapid, care permite identificarea infectiei cu parazitul Giardia. Infectia este intalnita cel mai adesea la copii, dar poate fi prezenta si la adulti.
 • Proba de digestie – este o investigatie utila pentru determinarea capacitatii sistemului digestiv de a digera alimentele si a absorbi nutrientii. Este important ca inainte de efectuarea acestui test sa se realizeze o pregatire speciala.
 • Antigen Helicobacter pylori din materiile fecale. – aceasta analiza permite detectarea antigenului Helicobacter pylori din materiile fecale. Helicobacter pylori este o bacterie care se cantoneaza la nivelul musculaturii gastrice si in timp, determina gastrita si chiar aparitia unor procese neoplazice.
Procesare rapida

Prelucrăm problemele întotdeauna în intervalul corect de stabilitate.

Aparatură

La fiecare opt ore verificăm buna funcționare a aparatelor.

Tehnologie

Folosim reactivi Roche, vârful tehnologiei în laboratoarele din întreaga lume.

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului

Oferte

Descopera alte oferte

Slider Pachet screening tumoral femei 768x410 px Preview
pret avantajos
Linistea ca esti bine
3 analize pentru screening tumoral
153 lei
107 lei
Slider Pachet screening tumoral barbati 768x410 px Prevew
pret avantajos
Linistea ca esti bine
3 analize pentru screening tumoral
145 lei
103 lei
Slider Pachet Analize Minerale 768x410 px Preview
pret avantajos
Analizele pentru cand te simti dezechilibrat
Testează-ți nivelul mineralelor din corp
108 lei
86 lei
Slider Pachet Analize prostată 768x410 px Preview
pret avantajos
Analizele pentru cand incepi sa ai probleme cu prostata
3 analize importante pentru prostata
120 lei
84 lei
Slider Pachet Analize Imunitate 768x410 px Preview
pret avantajos
Analizele pentru verificarea imunitatii
6 analize importante
185 lei
140 lei

FAQ

Intrebari frecvente

Investigatiile ce fac parte din cadrul acestui pachet permit identificarea cu acuratete a diferitilor patogeni. Testele se realizeaza intr-o perioda destul de scurta de timp, ceea ce-i permite medicului recomandarea unui tratament rapid. De asemenea, informatiile aduse de aceste teste fac ca alte teste invazive si mai costisitare sa nu mai trebuiasca utilizate, scazand gradul de disconfort al pacientului.

Rezultatele pozitive sugereaza prezenta unor afectiuni la nivelul sistemului digestiv. Indiferent de natura acestora, este importanta administrarea tratamentului potrivit. In cazul infectiilor, vor fi identificate antibiotice sau medicamente antiparazitare. Daca sunt depistate alte patologii, se va determina cauza acestora si care este tratamentul optim.

Repetarea poate fi necesara in functie de rezultatele obtinute. Astfel, in cazul unor teste negative si a lipsei simptomatologiei, testele nu vor fi repetate. Insa, daca simptomele persista, medicul va recomanda repetarea acestora dupa o perioada de timp. De asemenea, dupa efectuarea tratamentului specific unei infectii bacteriene sau parazitare, este indicat a reface testele pentru a confirma vindecarea.

Suna acum Cere programare