Pachet Screening Femei

Analizele care stiu cum te simti

11 analize esențiale pentru sanatatea femeilor

191 lei
134 leianalize la pret corect

Pachet Screening Femei

Pachetul de Screening Femei a fost creat pentru identificarea afecțiunilor unor boli endocrine, a unor procese inflamatorii, a nivelului colesterolului, a afecțiunilor hepatice, cardiovasculare, renale și diabet.

Ofertă valabilă în toate punctele de recoltare.

Pachetul contine:
 • TGP - este o enzimă specifică pentru buna functionare a ficatului. Se găsește în principal în ficat și rinichi.
 • TGO - este o enzimă prezentă în mare parte în ficat și inimă, dar poate fi observată și în rinichi, creier, mușchi și celule roșii din sânge. Dacă oricare dintre aceste structuri este deteriorată, aceasta s-ar putea reflecta intr-o creștere a acestei enzime.
 • COLESTEROL SERIC TOTAL
 • LDL - denumită și „grăsimea rea”, transportă colesterolul din ficat, unde se formează, către diferitele celule ale corpului.
 • HDL - denumită și „grăsimile bune”, deoarece transportă colesterolul din celule și țesuturi înapoi la ficat, prevenind astfel excesul în sânge al acestuia.
 • CREATININA SERICA - este un test prin care se poate aprecia sanatatea rinichilor. Valorile sale sunt crescute atunci când filtrarea sangelui la nivelul rinichiului, pentru a se forma urina scade, ca în bolile renale acute sau cronice.
 • GLUCOZA SERICA (GLICEMIE) - detectarea și gestionarea timpurie a riscului de aparitie a diabetului este esentiala deoarece nivelurile ridicate susținute de glucoză din sânge pot provoca leziuni ale diferitelor organe ale corpului, cum ar fi rinichii, nervii, ochii și vasele de sânge.
 • HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA – este utilă pentru a evalua starea generală de sănătate a organismului, putand detecta o gamă largă de tulburări de la anemie și infecții până la afecțiuni mai rare.
 • TRIGLICERIDE - grasimile (lipide) care circula in sange si care pot fi depozitate in tesuturile din organism.
 • CALCIU - este un element important al corpului uman și reprezintă aproximativ 2% din greutatea corpului. Calciul are mai multe funcții, care includ următoarele: Mineralizarea oaselor din organism, ajută la coagularea sângelui, joaca un rol în contractia muschiului inimii și a mușchilor scheletici.
 • TSH - este un hormon tiroidian a carui scadere ne arata o incetinire a metabolismul organismului si care se numeste hipotiroidism.
Procesare rapida

Prelucrăm probele întotdeauna în intervalul corect de stabilitate.

Aparatura

La fiecare opt ore verificăm buna funcționare a aparatelor

Tehnologie

Folosim reactivi Roche, vârful tehnologiei în laboratoarele din întreaga lume.

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului
Programare Online
Te rugam sa completezi urmatorul formular:

Oferte

Descopera alte oferte

reducere aniversara
S-au schimbat multe in ultimul an. Corpul tau o stie cel mai bine.
Vino la Poliana in luna in care te-ai nascut si ai 25% reducere la analize*.*reducerea nu se aplică la testele de genetică
0 lei
0 lei
pachet avantajos
Analizele pentru monitorizarea rinichilor leneși
4 analize la preț corect
73 lei
52 lei
pentru cei curajosi
Analizele pentru barbati curajosi
15 analize uzuale pentru starea de bine a barbatilor
321 lei
262 lei
Profil Cardiovascular
reducere inimoasa
Ca să iubești din toată inima, ai grijă de ea!
9 analize pentru inima ta
121 lei
99 lei
analize copii scoala
pachet avantajos
Analizele pentru un an școlar de nota 10
3 analize pentru întoarcerea în colectivitate
110 lei
88 lei