Test Anticorpi Covid (anti-SARS-CoV-2 S)

Test imunologic pentru determinarea cantitativă a anticorpilor (IgG+IgM) împotriva SARS-CoV-2

Test Anticorpi Covid (anti-SARS-CoV-2 S)

Pacientilor care doresc sa afle care este cantitatea de anticorpi pe care organismul i-a dezvoltat in urma infectiei cu noul coronavirus sau a vaccinarii anti-COVID-19, Poliana le pune la dispozitie testul Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi).
Testul Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi) este un test imunologic pentru determinarea cantitativa in vitro a anticorpilor (IgG+IgM) impotriva domeniului de legare a receptorului (RBD) proteinei spike (S) a coronavirusului sindromului respirator acut sever 2 (SARS-CoV-2) în probele de ser si plasma umana.

Dupa infectarea cu SARS-CoV-2 persoana dezvolta un raspuns imunitar impotriva virusului, raspuns care consta si in producerea de anticorpi specifici fata de antigenele virale. Studii recente arata, ca in cazul SARS-CoV-2, spre deosebire de alti agenti patogeni, anticorpii IgM si IgG apar aproape simultan in sange. Exista diferente semnificative de la individ la individ in ceea ce priveste timpul necesar organismului sa dezvolte acesti anticorpi, durata medie estimata fiind de circa 2 saptamani.

Laboratoarele Poliana va pun la dispozitie testul Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi) util pentru a determina răspunsul sistemului imun al organismului la o infectie cu SARS-CoV-2 sau ca urmare a vaccinarii.

Pachetul contine:
  • Anticorpi anti-SARS-CoV-2 S (cantitativi) ... 120 lei
Te rugam sa completezi urmatorul formular:

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului