COVID-19 – Test anticorpi

Poliana efectueaza la cerere

Test anticorpi totali anti-SARS-CoV-2

Determinarea raspunsului organismului la contactul cu noul coronavirus
94 lei

Afla dacă ai fost infectat cu noul coronavirus si care este răspunsul organismului tău!

Sistemul imunitar al unei persoane raspunde la o infectie virala prin productia de anticorpi specifici.
La Poliana efectuam teste serologice care depistează anticorpii anti-SARS-CoV-2 care arată dacă o persoană a venit în contact cu virusul SARS-CoV-2, indiferent dacă a prezentat simptome sau a fost asimptomatică.
Aceste teste va ajuta sa identificati daca ati fost infectat cu SARS-CoV-2, prin urmare se adreseaza pacientilor care doresc să afle dacă au contactat virusul, fiind asimptomatici sau celor care au manifestat simptomatologie specifica usoara (tuse, dureri în gât, febră), precum și contacților pacienților Covid-19.

Anticorpii de tip M (IgM) pot sa apară la 5 zile de la debutul simptomelor, iar anticorpii de tip G ( IgG) pot sa apară la 5-7 zile.
Producția maximă de anticorpi tip IgM se observa la 2–3 săptămâni, iar pentru anticorpii de tip IgG, la 3–6 săptămâni.
Nivelurile și ordinea cronologică a apariției anticorpilor IgM și IgG sunt variabile ceea ce susține detectarea simultană a ambelor tipuri de anticorpi.

Testul Elecsys anti-SARS-CoV-2 – procesat la Poliana - este un test imunologic ce testează anticorpi totali (IgM si IgG).

Probe biologice recoltate: Proba de sange.

Recoltarile testelor de anticorpi se fac de luni pana vineri in intervalul orar 8:00-12:00 in toate punctele de recoltare Poliana.

Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tg. Mures.

Pachetul contine:
  • Anticorpi anti-2019-Ncov IgM/IgG

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului