COVID-19 – Test anticorpi

Poliana efectueaza la cerere

Test anticorpi IgG si IgM

Determinarea raspunsului organismului la contactul cu noul coronavirus
94 lei

Afla daca ai fost infectat cu noul coronavirus si care este raspunsul organismului tau!

Sistemul imunitar al unei persoane raspunde la infectia virala prin productia de anticorpi specifici. Testele serologice sunt cele care contribuie la identificarea persoanelor care au fost expuse la virus.
Anticorpii de tip IgM sunt detectabili începând cu ziua 10-13 de la debutul simptomelor și încep să scadă la 10-14 zile după debutul simptomelor.
Anticorpii de tip IgG devin detectabili în ser începând cu zilele 12-14 după debutul simptomelor și persistă, conferind organismului imunitate pe termen lung.
Un rezultat pozitiv pentru anticorpii de tip IgG și negativ pentru anticorpii IgM, este sugestiv pentru o infecție anterioară cu SARS-CoV-2.
Un rezultatul pozitiv pentru anticorpii de tip IgM și negativ pentru anticorpii IgG este sugestiv pentru o infecție acută sau un contact recent cu SARS-CoV-2.

Probe biologice recoltate: Proba de sange.

Recoltarile testelor de anticorpi se fac de luni pana vineri in intervalul orar 8:00-12:00 in toate punctele de recoltare Poliana.

Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tg. Mures.

Pachetul contine:
  • Anticorpi Anti-2019-Ncov IgM/IgG

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului