Descriere pachet

Beneficiaza de analize prin CAS
Poliana are grija de sanatatea ta! Vino in clinicile noastre si beneficiaza de analize decontate prin casele de asigurari de sanatate!

Ce este Pachetul viitoare mame?

Pachetul Viitoare Mame contine un set de analize recomandate femeilor care isi doresc sa devina mame. Aceste analize permit identificarea concentratiei anumitor hormoni cu rol in stimularea ovulatiei si in pastrarea sarcinii.

Analizele incluse in acest pachet se pot efectua intr-o perioada scurta de timp. Pentru dozarea hormonala este necesara o proba de sange, a carei prelevare dureaza cateva minute. Procedura este usor de realizat si nu este dureroasa.

Cui ii este indicat Pachetul viitoare mame?

Pachetul Viitoare Mame se adreseaza femeilor care doresc sa ramana insarcinate. Analizele incluse pot fi utile si daca cuplul intampina unele dificultati in a obtine o sarcina, deoarece sunt investigate concentratiile hormonale.

In cazul in care doresti sa ai un copil, este important a merge la medic pentru evaluarea starii de sanatate. Acesta iti poate recomanda si efectuarea unor investigatii suplimentare fata de acest pachet de analize.

Pachetul contine:

 • FSH sau hormonul de stimulare foliculara are un rol important in cadrul procesului de evolutie. Tulburari ale concentratiei sale pot afecta fertilitatea femeii.
 • LH sau hormonul luteinizant este unul dintre hormonii care declanseaza ovulatia. Ovulatia este un proces in cadrul caruia este eliberat un ovocit de la nivelul ovarului. Ovocitul se va asocia cu un spermatozoid, formand embrionul, ce va da nastere viitorului copil.
 • Estradiolul este unul dintre principalii hormoni feminini. Acesta este util in stimularea ovulatiei si in evolutia sarcinii.
 • Progesteron este hormonul raspunzator pentru pastrarea embrionului la nivelul uterului.
 • TSH sau hormonul de stimulare tiroidiana permite evaluarea functiei tiroidiene. Aceasta glanda influenteaza semnificativ fertilitate. In cazul existentei unei patologii tiroidiene, obtinerea unei sarcini poate fi dificila. Insa, cu tratamentul potrivit, fertilitatea este recapatata.
 • Prolactina este un hormon ce stimuleaza productia lactatiei dupa nastere. Nivelul acestuia creste pe parcursul sarcinii, ating o valoare maxima la nastere. Insa, pentru ca o sarcina sa fie posibila, nivelul de prolactina este necesar a fi scazut.
 • Testosteron total este un hormon masculin. O concentratie crescuta a acestuia la femei se asociaza cu infertilitatea.
 • Grup Sanguin OAB
 • Factor RH – cunoasterea grupei de sange si a RH-ului matern sunt utile mai ales pentru momentul nasterii. Astfel, in cazul unei hemoragii masive, medicii vor sti ce grupa de sange sa aleaga pentru transfuzie. De asemenea, in cazul femeilor care prezinta RH negativ, dar au un copil RH pozitiv, dupa nastere le sunt administrati anticorpi anti-Rh pozitiv. Rolul acestora este de a oferi protectie mamei, dar si fatului dintr-o sarcina viitoare.

 

Pachet analize viitoare mame

9 analize

Pachet analize viitoare mame

Indicații de recoltare

Se recolteaza a jeune (pe nemancate)

Indicații de recoltare

Modalitate de recoltare

Sânge

Modalitate de recoltare

Timp eliberare rezultate

2-3 zile

Timp eliberare rezultate

  Pentru programare completează formularul:

  Solicita programare

  Selecteaza locatia

  Email

  Nume complet

  Telefon

  Mesaj

  Prin completarea formularului de mai sus si apasarea butonului "Trimite mesajul" sunteti de acord sa fiti contactat/a de catre reprezentantii Elite Medical / IDS Laboratories in legatura cu serviciile medicale solicitate.


  Suna acum Cere programare