Pachete RT-PCR la preturi speciale

1... 2... 3...
Da start vacantei tale!

Vino cu prietenii sau familia si profita de preturile preferentiale la pachetele cu teste RT-PCR

Pachete RT-PCR la preturi speciale

Laboratoarele Poliana iti pun la dispozitie preturi speciale la pachetele pentru testare RT-PCR COVID-19.
- 1 test RT-PCR ... 250 lei
- Pachet 2 teste RT-PCR ... 470 lei
- Pachet 3 teste RT-PCR ... 690 lei
- Pachet 4 teste RT-PCR ... 900 lei

Probe biologice recoltate: Exudat nazal si exudat faringian.

Beneficiati de pachetele pentru testare RT-PCR COVID-19 pe baza de programare prealabila in punctele de recoltare Poliana din Alexandria, Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Sibiu, Sebes si Tg. Mures.

Pentru accesarea pachetelor cu 2, 3, 4 teste RT-PCR toate persoanele din grup vor merge la recoltare in aceeasi zi.

Solicita o programare pentru intreg grupul prin completarea formularului de mai jos. Dupa trimiterea formularului, in max. 24 h, vei fi contactat de un reprezentant Poliana pentru stabilirea detaliilor.

Oferta valabila in perioada 14 - 30 iunie 2021.

Pleci in vacanta impreuna cu prietenii sau familia?

Metoda recomandata in prezent pentru diagnosticarea infectiei cu SARS-CoV-2 este detectia ARN viral prin Real-Time RT-PCR (Reverse-Transcription Polymerase Chain Reaction).
RT-PCR este o tehnica utilizata pentru detectarea prezentei materialului genetic specific al oricarui agent patogen, inclusiv al unui virus. In prezent, RT-PCR este cea mai utilizata metoda pentru detectarea coronavirusurilor.

Testul RT PCR COVID-19, cunoscut sub numele ARN viral SARS-CoV-2, este utilizat in toata lumea pentru diagnosticarea COVID-19 sau ca dovada pentru calatorii.
V-ati programat o vacanta cu prietenii? Informati-va din surse sigure despre conditiile de calatorie impuse de guvernul tarii de destinatie.

Te rugam sa completezi urmatorul formular:

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului