Descriere pachet

Virusul respirator sincițial (VRS) este o infecție virală respiratorie foarte contagioasă, comună. Testarea Ag RSV detectează prezența virusului sincițial respirator în secrețiile nazale pentru a ajuta la diagnosticarea infecției.

Testarea virusului respirator sincițial (RSV) este de obicei utilizată în timpul sezonului RSV pentru a ajuta la diagnosticarea infecției la persoanele cu simptome moderate până la severe și infecții ale tractului respirator inferior.

Semnele și simptomele infecției cu RSV sunt similare cu cele ale altor infecții respiratorii și apar de obicei de la a 4 – a până la a 6-a zi după ce cineva a intrat în contact cu virusul.

Majoritatea oamenilor se recuperează după o infecție cu RSV fără niciun tratament specific sau fără a fi nevoiți să consulte un medic pentru a fi testați. Cu toate acestea, testarea este recomandată a fi făcută pentru sugari, copii mici cu probleme cardiace sau pulmonare, bătrâni și persoane cu sistem imunitar slăbit, deoarece sunt deosebit de vulnerabili.
În aceste grupuri cu risc ridicat, RSV poate provoca pneumonie și bronșiolită, o afecțiune care provoacă inflamarea căilor respiratorii mici ale plămânilor.

Testele RSV sunt comandate aproape exclusiv în timpul „sezonului de răceală și gripă” – de la sfârșitul toamnei până la începutul primăverii. Acestea sunt recomandate persoanelor, de obicei un sugar sau o persoană în vârstă, care au o infecție gravă a căilor respiratorii inferioare și semne și simptome, cum ar fi:

• respiraţie şuierătoare
• tuse severă
• respirație rapidă (în special la sugari)
• febră
• dureri de cap
• nas înfundat
• durere în gât

Testează-te pentru a depista la timp virusul sincițial și a lua tratamentul recomandat de medic în aceste situații astfel încât să te asiguri că ești bine.

  Pentru programare completează formularul:

  Solicita programare

  Selecteaza locatia

  Email

  Nume complet

  Telefon

  Mesaj

  Prin completarea formularului de mai sus si apasarea butonului "Trimite mesajul" sunteti de acord sa fiti contactat/a de catre reprezentantii Elite Medical / IDS Laboratories in legatura cu serviciile medicale solicitate.


  Suna acum Cere programare