Acum poți efectua gratuit toate analizele necesare monitorizării sarcinii, cu voucherele Materna

Acum poți efectua gratuit toate analizele necesare monitorizării sarcinii, cu voucherele Materna.

Știm cât de important este să faci analizele periodice în sarcină, astfel suntem bucuroși să vă anunțăm că suntem laborator partner în proiectul Voucher-ul Materna București. În baza voucherelor, viitoarele mame își pot achita analizele de laborator recomandate de medicul ginecolog prin voucherele Materna în toate centrele de recoltare Poliana din București.

Poliana – partener în programul Voucher Materna București

Programul Voucher Materna București presupune acordarea unui sprijin financiar în valoare de 2000 lei femeilor gravide din București, pentru achitarea medicamentelor și serviciilor medicale. Voucherul Materna se acorda oricărei femei cu vârstă de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în București sau viza de reședință, de cel puțin 6 luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, după săptămâna a 10-a de sarcină. Voucher-ul Materna se adresează doar femeilor care sunt gravide la momentul depunerii dosarului, nu și pentru cele care au născut deja. Voucherele au fiecare câte o valoare de 1000 lei, împărțite în tichete de câte 50 lei, acordandu-se de două ori, astfel:

  • Primul voucher, în valoare de 1000 lei, se acordă după procesarea cererii
  • Al doilea voucher, tot în valoare de 1000 lei, se acordă la cererea femeii gravide, după intrarea în săptămâna a 24-a de sarcină.

Ce trebuie să știi dacă vrei să achiți analizele cu voucherele Materna:

  • Poți achita într-o singura vizită orice sumă cuprinsă între 50 și 1000 lei
  • Este interzisă acordarea de rest în bani la vouchere. În cazul în care valoarea analizelor de laborator efectuate depășește suma voucherelor, pacienta va achita diferența. De exemplu, dacă analizele costa 170 lei, pot fi achitate 3 vouchere (3 x 50 lei) și o diferență în bani de 20 lei.