Oferta speciala

Test 25-OH-Vitamina D

Tu stii care este nivelul Vitaminei D din organismul tau?

Oferta test 25-OH-Vitamina D

Vitamina D mai este cunoscuta si ca hidroxivitamina D sau 25 (OH)D.

Rolul sau este esential pentru organism: sustine sanatatea oaselor si a dintilor, este necesara pentru homeostaza minerala, contribuie la echilibrul sistemului imunitar si nervos, regleaza nivelurile insulinei contribuind astfel la o mai buna gestionare a diabetului, asigura functionarea optima a plamanilor si a sistemului cardiovascular.

Analiza vitaminei D este recomandata in cadrul screeningului sau a monitorizarii afectiunilor osoase, dar si in cazul persoanelor cu boli cronice precum astmul, psoriazisul si anumite afectiuni autoimune.
Specialistii recomanda testarea nivelului de vitamina D persoanelor care au osteoporoza sau care au un risc crescut de a dezvolta osteoporoza, persoanelor care iau un medicamente care subtiaza oasele, cum sunt corticosteroizii.
Studii recente arata ca un aport optim de vitamina D poate oferi protectie in privinta riscului de osteoporoza, hipertensiune, cancer si anumite boli autoimune. Potrivit cercetarilor, vitamina D determina celulele sistemului imunitar sa produca anticorpi, protejand, astfel, organismul de infectii, raceli, gripe si numeroase afectiuni.

Tu stii care este nivelul Vitaminei D din organismul tau?
Comanda testul 25-OH-Vitamina D la pretul special pe care Poliana ti-l pune la dispozitie!

Oferta valabila in toate punctele de recoltare Poliana.

Pachetul contine:
  • Testul 25-OH-Vitamina D la pretul special de 80 lei.
Te rugam sa completezi urmatorul formular:

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului