Cardul Prietenii Poliana – prietenul care tine la buzunarul tau.

Începând cu data de 17 octombrie 2022, în toate locațiile Poliana se va elibera Cardul de Fidelitate ”Prietenii Poliana”. În baza cardului de fidelitate beneficiezi de 10% reducere la analize medicale. Sunt eligibile toate persoanele cu vârsta peste 18 ani care solicită cardul în Punctele de Recoltare Poliana.

Avantajul cardului ”Prietenii Poliana”

Acum și oricând ai nevoie te bucuri de analize la preț corect

Discount direct de 10% la analize

Se aplică la analizele din portofoliul Poliana, inclusiv pentru analizele decontate de Casele de Asigurări de Sănătate, a căror listă poate fi gasită pe site-ul nostru, excepție făcând testele de genetică.

Cum se acordă discountul ?

Reducerea se aplică în recepție la prezentarea cardului ”Prietenii Poliana”. Reducerea nu se cumulează cu alte oferte.

Cum pot obține cardul de fidelitate Prietenii Poliana?

Solicitați cardul de la recepție. Cardul de fidelitate este disponibil fizic în toate locațiile Poliana din țară și se acordă în urma completarii și semnării formularului de înscriere în programul de fidelitate.

Mergi in locatie

Cardul de fidelitate este disponibil pe loc pacienților în toate locațiile Poliana

Soliciti cardul

In schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate.

* Regulamentul Campaniei promoționale Card de fidelitate ”Prietenii Poliana” este disponibil aici.
*SC ELITE MEDICAL. își rezervă dreptul de a modifica și / sau completa oricând termenii și condiţiile prezentei campanii promoţionale, precum și dreptul de a suspenda, întrerupe și/sau prelungi oricând desfășurarea campaniei promoţionale, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după aducerea la cunoștinţa publicului prin publicarea lor pe pagina de internet www.poliana.ro