Pachet Screening Femei

Analizele pentru
o stare de bine
la început de primăvară.

11 analize esențiale pentru femei
Preț : 135 lei

Pachet Screening Femei 135 lei

Pachetul de Screening Femei a fost creat pentru identificarea afecțiunilor unor boli endocrine, a unor procese inflamatorii, a nivelului colesterolului, a afecțiunilor hepatice, cardiovasculare, renale și diabet.

Ofertă valabilă în toate punctele de recoltare în perioada 1 - 31 martie 2022.

Pachetul contine:
 • TGP - este o enzimă specifică pentru buna functionare a ficatului. Se găsește în principal în ficat și rinichi.
 • TGO - este o enzimă prezentă în mare parte în ficat și inimă, dar poate fi observată și în rinichi, creier, mușchi și celule roșii din sânge. Dacă oricare dintre aceste structuri este deteriorată, aceasta s-ar putea reflecta intr-o creștere a acestei enzime.
 • COLESTEROL SERIC TOTAL
 • LDL - denumită și „grăsimea rea”, transportă colesterolul din ficat, unde se formează, către diferitele celule ale corpului.
 • HDL - denumită și „grăsimile bune”, deoarece transportă colesterolul din celule și țesuturi înapoi la ficat, prevenind astfel excesul în sânge al acestuia.
 • CREATININA SERICA - este un test prin care se poate aprecia sanatatea rinichilor. Valorile sale sunt crescute atunci când filtrarea sangelui la nivelul rinichiului, pentru a se forma urina scade, ca în bolile renale acute sau cronice.
 • GLUCOZA SERICA (GLICEMIE) - detectarea și gestionarea timpurie a riscului de aparitie a diabetului este esentiala deoarece nivelurile ridicate susținute de glucoză din sânge pot provoca leziuni ale diferitelor organe ale corpului, cum ar fi rinichii, nervii, ochii și vasele de sânge.
 • HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA – este utilă pentru a evalua starea generală de sănătate a organismului, putand detecta o gamă largă de tulburări de la anemie și infecții până la afecțiuni mai rare.
 • TRIGLICERIDE - grasimile (lipide) care circula in sange si care pot fi depozitate in tesuturile din organism.
 • CALCIU - este un element important al corpului uman și reprezintă aproximativ 2% din greutatea corpului. Calciul are mai multe funcții, care includ următoarele: Mineralizarea oaselor din organism, ajută la coagularea sângelui, joaca un rol în contractia muschiului inimii și a mușchilor scheletici.
 • TSH - este un hormon tiroidian a carui scadere ne arata o incetinire a metabolismul organismului si care se numeste hipotiroidism.
Pentru programare completează formularul de mai jos:

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului

Oferte

Descopera alte oferte

Analiza pentru cand incepi sa ai probleme cu prostata
TEST PSA Preț : 35 lei Perioada campanie: 01 – 30 aprilie 2022
Pret: 35 lei
Analiza care-ți spune ce mai face glanda
TEST TSH Preț: 29 leiPerioada campanie: 01 - 30 aprilie
Pret: 29 lei
Ca să iubești din toată inima, ai grijă de ea!
5 analize pentru inima Preț: 48 lei
Pret: 48 lei