Descriere pachet

Screening-ul reprezinta o modalitate eficienta prin care sunt identificate anumite afecțiuni inca din stadiile incipiente, asimptomatice. Acesta este extrem de util, deoarece o identificare precoce permite tratarea afectiunii si reducerea aparitiei complicatiilor. In acest mod, calitatea vietii este imbunatatita.
Poti vedea care este starea de sanatate a ficatului tau, cum stai cu colesterolul si implicit, cu sanatatea inimii, cat de bine iti functioneaza rinichii, ce spune glicemia despre corpul tau, cum iti functioneaza tiroida si care este starea generala a organismului, cu ajutorul hemoleucogramei complete.

Ce este Pachetul Analize Femei?

Pachetul Screening Femei reprezinta un set de analize alese cu grija pentru femeile de toate varstele. Acesta este realizat de medici cu experienta si are rolul de a evidentia starea generala de sanatate a femeii.

Pachetul de analize iti ofera informatii despre starea de sanatate a ficatului tau, cum stai cu colesterolul si implicit, cu sanatatea inimii, cat de bine iti functioneaza rinichii, ce spune glicemia despre corpul tau, cum iti functioneaza tiroida si care este starea generala a organismului.

Cui ii este indicat Pachetul Analize Femei?

Pachetul Screening Femei este indicat tuturor femeilor, indiferent de varsta. Este recomandat a se efectua anual. Insa, daca apar anumite simptome ce creeaza disconfort, analizele incluse in Pachet sunt utile pentru evaluarea starii de sanatate.

Rezultatele obtinute in urma efectuarii analizelor incluse in Pachet contribuie la monitorizarea starii de sanatate, dar si la evidentierea potentialelor riscuri pe care o femeie le are. In acest mod, medicul poate sfatui pacienta cu privire la modificarile necesare ale stilului de viata pentru mentinerea sau imbunatatirea sanatatii.

Ce testeaza Pachetul Analize Femei?

Pachetul Screening Femei cuprinde urmatoarele analize:

 • Hemoleucograma completa – permite evaluarea starii generale de sanatate a organismului.
 • Aspartat aminotransferaza (TGO), Alaninaminotransferaza (TGP) – doua enzime produse majoritar la nivelul ficatului si care sunt cunoscute si ca transaminaze. Valorile crescute ale acestora sunt sugestive pentru afectiuni hepatice.
 • Creatinina serica – reprezinta un marker al functiei renale
 • Glucoza serica (glicemia) – valoarea glicemiei este un element esential in determinarea riscului de aparitie a diabetului zaharat sau in diagnosticarea acestuia.
 • Profil lipidic (Colesterolul seric total, Trgliceride, HDL Colesterol, LDL Colesterol) – cuprinde un grup de analize medicale indicate in principal pentru determinarea riscului de boala cardiovasculara sau metabolica.
 • Calciu – este un mineral esential pentru dezvoltarea scheletului si pentru numeroase procese metabolice din organism, printre care si coagularea sangelui. Reprezinta aproximativ 2% din greutatea organismului, iar 99% din cantitatea totala de calciu se afla in oase.
 • TSH (hormonul de stimulare tiroidiana) – hormonii produsi de tiroida sunt extrem de utili pentru functionarea intregului organism, ei fiind implicati in numeroase procese metabolice.

Pachet screening femei

12 analize

Pachet screening femei

Indicații de recoltare

Se recolteaza a jeune (pe nemancate)

Indicații de recoltare

Modalitate de recoltare

Sânge venos

Modalitate de recoltare

Timp eliberare rezultate

2 zile

Timp eliberare rezultate

  Pentru programare completează formularul:

  Solicita programare

  Selecteaza locatia

  Email

  Nume complet

  Telefon

  Mesaj

  Prin completarea formularului de mai sus si apasarea butonului "Trimite mesajul" sunteti de acord sa fiti contactat/a de catre reprezentantii Elite Medical / IDS Laboratories in legatura cu serviciile medicale solicitate.


  Suna acum Cere programare