Termeni si conditii generale utilizare site

Prin accesarea acestui website, www.poliana.ro, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare. In cazul in care nu doriti sa acceptati prezentii termeni si conditii, inclusiv modificarile/completarile acestora, trebuie sa incetati sa mai utilizati siteul.

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Acest website apartine S.C. ELITE MEDICAL SRL, persoana juridica romana, identificata prin CUI 18164472, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/2351/2005.

In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine Elite Medical, si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea Elite Medical.

Elite Medical isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea Elite Medical.

Descarcarea sau copierea prin alte metode a materialelor de pe site nu transfera catre persoana in cauza licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise catre acest site devin proprietatea Elite Medical, pot fi utilizate de catre Elite Medical in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre Elite Medical la discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul dumneavoastra.

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin Elite Medical.

Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

Site-ul www.poliana.ro are ca scop informarea asupra serviciilor medicale oferite de Elite Medical.

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice serviciu medical, sau consiliere in domeniul sanatatii, sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata doar in scop informativ. Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. inainte de a lua orice decizie referitoare la serviciile medicale prezentate este important sa contactati medicul dvs. de familie sau un medic specialist care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

Pentru a putea beneficia de serviciu, abonatul are nevoie de un calculator personal, o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat in calculator prin intermediul careia va fi accesata adresa de web www.poliana.ro.

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. Elite Medical nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.

Elite Medical si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

Elite Medical nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Elite Medical, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. Elite Medical si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

  • serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
  • eventualele defecte vor fi corectate;

Serviciul este disponibil 24h/zi, exceptand perioadele in care se efectueaza lucrari de mentenanta sau de reparatii. Accesarea serviciului poate fi limitata in intervalul orar de utilizare intensa datorita limitarii procesarii datelor de catre sistemele informatice.

Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a nu fi de accord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website.
  • Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website
  • Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse.
  • Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.
  • Dreptul, pentru motive intemeiate si legitime, de a te opune anumitor prelucrari de date, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau Elite Medical nu iti poate oferi serviciile solicitate in lipsa respectivelor date.
  • Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sau justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care ti-au fost incalcate.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi trebuie doar sa trimiteti o cerere scrisa la adresa Elite Medical din Municipiul Craiova, str. Mitropolit Nifon Criveanu nr. 13, jud. Dolj.

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea website-ului www.poliana.ro mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

Elite Medical nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

Elite Medical nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

Utilizatorul intelege faptul ca furnizarea Serviciilor poate fi modificata/incetata si intelege ca Prestatorul nu este raspunzator pentru aceasta.

Elite Medical nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului.

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.