Descriere pachet

In cazul in care iti tot propui sa faci un set de analize anuale pentru screeningul sanatatii tale,  acesta ar putea fi un moment potrivit pentru a aloca timp pentru acest lucru atat de important.

Poti incepe prin a te programa pentru efectuarea unui pachet de analize anuale care sa iti arate exact care este starea organismului tau si daca acesta functioneaza in parametrii normali.

Un pachet de screening anual este binevenit oricand si te ajuta sa depistezi potentialele tulburari de sanatate sau boli care nu prezinta niciun simptom. Concret, scopul lui este detectarea precoce, insotita de modificari ale stilului de viata, pentru a reduce riscul de imbolnavire sau pentru a depista suficient de devreme o posibila afectiune, astfel incat aceasta sa fie tratata eficient. Atentie insa ca analizele uzuale nu pot stabili un diagnostic, ci sunt utilizate ca punct de plecare pentru investigatii suplimentare.

Beneficiaza de analize prin CAS
Poliana are grija de sanatatea ta! Vino in clinicile noastre si beneficiaza de analize decontate prin casele de asigurari de sanatate!

Ce testeaza Pachet Analize Anuale?

 • TGP – enzima specifica ce asigura buna functionare a ficatului si rinichilor. In urma analizei de sange vei avea o prima imagine a starii de sanatate a acestor organe.
 • TGO – este o enzima prezenta in cea mai mare parte in ficat, inima, rinichi, creier, muschi si celule rosii din sange. O valoare crescuta in sange a acestei enzime indica daca oricare dintre organele enumerate sunt afectate.
 • COLESTEROL SERIC TOTAL – O valoare marita a colesterolului seric total este, adesea, asociata cu riscul aparitiei sau chiar al existentei bolilor de inima. Fiind un tip de grasime, colesterolul, respectiv lipoproteinele cu densitate joasa (LDL) se pot acumula in artere si poate restrictiona sau chiar bloca fluxul sanguin
 • CREATININA SERICA – serice este un indicator important pentru sanatatea rinichilor. Valorile creatininei serice sunt crescute atunci cand filtrarea sangelui la nivelul rinichilor, pentru a se forma urina, scade.
 • EXAMEN COMPLET DE URINA – arata starea de sanatate renala si metabolica. In prima faza, are lor analiza macroscopica a probei de urina, respectiv culoarea, claritatea si mirosul. Analiza biochimica este a doua etapa a examenului de urina. Aceasta se realizeaza folosind benzi de testare cu ajutorul carora se masoara componentele de baza ale urinei, care pot indica afectiuni renale, hepatice si metabolice. In cadrul examenului complet de urina se efectueaza si analiza microscopica a sedimentului urinar.
 • GLUCOZA SERICA (GLICEMIE) – aceasta analiza indica cantitatea de zahar din sangele tau. O valoare prea mare a acesteia ar putea insemna prezenta prediabetului sau a diabetului de tip 1, tip 2 sau diabetului gestational. Pe de alta parte, o valoare prea scazuta ar putea arata prezenta hipoglicemiei.
 • HEMOLEUCOGRAMA CU FORMULA LEUCOCITARA,Hb,Ht, INDICI ERITROCITARI – analiza de sange ce arata numarul de celule care alcatuiesc sangele, respectiv globule rosii, globule albe si trombocite.
 • TRIGLICERIDE – sunt grasimile (lipide) care circula in sange. In cazul in care nivelul lor este unul ridicat, ele se depoziteaza in tesuturile din organism. Mai mult, trigliceridele sunt un indicator important al sanatatii inimii.
 • UREE SERICA – este un produs rezidual azotat al metabolismului, rezultata din descompunerea proteinelor. Ea este eliminata din organism aproape exclusiv prin rinichi, in urina. Masurarea concentratiei sale are rolul de a evalua functia renala. De asemenea, nivelul concentratiei ureei in plasma reflecta echilibrul dintre productia de uree in ficat si eliminarea ureei de catre rinichi, in urina.
 • VSH – arata rata la care sedimenteaza hematiile dintr-o proba de sange anticoagulat. Analiza este un indicator important pentru depistarea diferitelor tipuri de boli inflamatorii, precum si la monitorizarea acestora.

Pachet screening anual

10 analize

Pachet screening anual

Indicații de recoltare

Se recolteaza a jeune (pe nemancate)

Indicații de recoltare

Modalitate de recoltare

Sânge venos

Modalitate de recoltare

Timp eliberare rezultate

1 zi

Timp eliberare rezultate

  Pentru programare completează formularul:

  Solicita programare

  Selecteaza locatia

  Email

  Nume complet

  Telefon

  Mesaj

  Prin completarea formularului de mai sus si apasarea butonului "Trimite mesajul" sunteti de acord sa fiti contactat/a de catre reprezentantii Elite Medical / IDS Laboratories in legatura cu serviciile medicale solicitate.


  Suna acum Cere programare