DESCHIDERE PUNCT RECOLTARE

NOU! Analize prietenoase la tine în cartier

 • La Poliana ai 20% reducere la analizele cu plată
 • Ofertă valabilă până la 31 martie 2022
PROGRAMARE

Completeaza formularul si cere o programare.

  Prin completarea formularului de mai sus și apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord să fiți contactat/ă de către reprezentanții Elite Medical / Poliana în legatură cu serviciile medicale solicitate.

  noi_509x357

  Suntem Poliana.
  Analize Medicale. Încredere.

  Suntem brandul de servicii medicale care își propune să faciliteze accesul tuturor românilor la investigații de calitate, cu tehnologie foarte bună și cu prețuri accesibile.
  Pentru că sănătatea se află la baza nevoilor umane, actul medical trebuie livrat cu diligență și competență în meserie, cu respect în fiecare interacțiune, ca o dovadă de normalitate și profundă umanitate.

  Programeaza-te!

  La Poliana ne asigurăm că analizele tale sunt prelucrate conform standardelor

  GARANTAM ACURATETEA APARATURII

  La fiecare opt ore verificăm buna funcționare a aparatelor care prelucrează probele. Verificăm constant și probele, ca să ne asigurăm că totul funcționează perfect.

  FOLOSIM REACTIVI ROCHE

  Reactivii Roche, sunt vârful tehnologiei în laboratoarele din întreaga lume. Astfel că nu există niciun risc ca reactivi de proastă calitate sau cu termen de utilizare expirat să influențeze rezultatele pacienților dumneavoastră.

  PRELUCRARE CORECTA

  Probele sunt ca vremea. Instabile. Cele de coagulare (timp Quick, INR, APTT, Fibrinogen) de pildă sunt stabile doar 4 ore, deci trebuie să fie procesate rapid. Prelucrăm probele întotdeauna în intervalul corect de stabilitate.

   

  Cere o programare!

  REZULTATE GARANTATE

  Încurcarea probelor e una dintre cele mai frecvente erori de laborator. Etichetăm probele cu cod unic, în momentul recoltării, sub ochii pacientului, pentru ca rezultatele să fie garantat rezultatele pacientului dumneavoastră.

   

  Cere o rogramare!

  Competență si respect în fiecare interacțiune

  APĂ ULTRAPURĂ

  Apa, folosită din abundență în laborator, conține tot felul de substanțe și microorganisme care pot modifica teste precum cele de magneziu, fier, fosfatază alcalină, proteine totale, bilirubină.
  Pentru rezultate exacte folosim apă ultrapură, monitorizată constant și filtrată în stația proprie a echipamentului.

  RECIPIENTE ADECVATE

  Recoltăm probele în recipiente adecvate, care le mențin stabile și sterile. Altfel rezultatele nu sunt relevante, mai ales când vine vorba de probe de microbiologie. E esențial ca exudatele, secrețiile, diversele culturi bacteriologice și micologice să ajungă în laborator nealterate.

  RESPECTĂM TIMPII CORECȚI DE PROCESARE

  Temperatura camerei în care se păstrează proba recoltată alterează rezultatul analizei. Glicemia din probă scade de exemplu cu 12 mg cu fiecare oră cu care procesarea e întârziată. Respectăm timpii de procesare pentru fiecare probă.

   

  Cere o programare!

  PROCESARE ÎN MAXIMUM 2 ORE

  Timpul scurs de la recoltare până la prelucrare e esențial pentru acuratețea rezultatului. E valabil pentru toate tipurile de analize. Ca să fim siguri că probele nu se deteriorează, le punem în aparat, la procesat, în maximum 2 ore de la recoltare.

   

  Cere o programare!

  imagine_01

  Suntem Poliana.
  Analize Medicale. Încredere.

  Suntem brandul de servicii medicale care își propune să faciliteze accesul tuturor românilor la investigații de calitate, cu tehnologie foarte bună și cu prețuri accesibile.
  Pentru că sănătatea se află la baza nevoilor umane, actul medical trebuie livrat cu diligență și competență în meserie, cu respect în fiecare interacțiune, ca o dovadă de normalitate și profundă umanitate.

  Programeaza-te!

  Punctul de Recoltare Poliana Oltenitei

  CAND TE POȚI PROGRAMA

  Recoltarile au loc in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00 – 15.00, exclusiv pe baza de programare prealabila.

  CÂND SE FACE RECOLTAREA

  Recoltările au loc în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 15:00.

  PUNCT DE RECOLTARE POLIANA Oltenitei

  Adresa: Sos. Oltenitei Nr.10, Bl.2C, Scara 2

  Telefon: 031 9108

  Program: 07:30 – 15:30

   

  Afla mai multe

  PREGATIREA PENTRU RECOLTARE

  Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

   

  Afla mai multe

  O rețea de încredere care crește constant

  9 laboratoare

  de analize medicale

  1500 de analize

  aflate in portofoliu

  33 Puncte de Recoltare

  la nivel national

  200.000 de pacienți

  multumiti pe durata unui an

  Dezinfectare post consult

  Dupa fiecare pacient dezinfectam suprafetele astfel incat sa ii asiguram urmatorului pacient toate conditiile de prelevare probe in deplina siguranta.

  3.000.000 probe de laborator

  efectuate anual in laboratoarele noastre

  ilustratie-medici@2x-1

  Care sunt afecțiunile care fac organismul mai vulnerabil la infecția Covid-19?

  • – hipertensiune arteriala (HTA)
  • – diabet
  • – boli de inima
  • – boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC)
  • – astmul
  • – boala renala cronica
  • – cancere si boli sistemice grave pentru care este necesar tratament imonosubpresor

  Testarea poate fi efectuată însă de toate categoriile de pacienți, pentru a confirma prezența sau existența anterioară a virusului Sars-CoV-2.

  Cere o programare