Recoltare Bucuresti - Policlinica Analize Incredere
DESCHIDERE PUNCT RECOLTARE

NOU! Analize prietenoase la tine în cartier

 • La Poliana ai 20% reducere la analizele cu plat─â
 • Ofert─â valabil─â p├ón─â la 31 martie 2022
PROGRAMARE

Completeaza formularul si cere o programare.

  Prin completarea formularului de mai sus ╚Öi ap─âsarea butonului "Trimite" sunte╚Ťi de acord s─â fi╚Ťi contactat/─â de c─âtre reprezentan╚Ťii Elite Medical / Poliana ├«n legatur─â cu serviciile medicale solicitate.

  noi_509x357

  Suntem Poliana.
  Analize Medicale. Încredere.

  Suntem brandul de servicii medicale care ├«╚Öi propune s─â faciliteze accesul tuturor rom├ónilor la investiga╚Ťii de calitate, cu tehnologie foarte bun─â ╚Öi cu pre╚Ťuri accesibile.
  Pentru c─â s─ân─âtatea se afl─â la baza nevoilor umane, actul medical trebuie livrat cu diligen╚Ť─â ╚Öi competen╚Ť─â ├«n meserie, cu respect ├«n fiecare interac╚Ťiune, ca o dovad─â de normalitate ╚Öi profund─â umanitate.

  Programeaza-te!

  La Poliana ne asigur─âm c─â analizele tale sunt prelucrate conform standardelor

  GARANTAM ACURATETEA APARATURII

  La fiecare opt ore verific─âm buna func╚Ťionare a aparatelor care prelucreaz─â probele. Verific─âm constant ╚Öi probele, ca s─â ne asigur─âm c─â totul func╚Ťioneaz─â perfect.

  FOLOSIM REACTIVI ROCHE

  Reactivii Roche, sunt v├órful tehnologiei ├«n laboratoarele din ├«ntreaga lume. Astfel c─â nu exist─â niciun risc ca reactivi de proast─â calitate sau cu termen de utilizare expirat s─â influen╚Ťeze rezultatele pacien╚Ťilor dumneavoastr─â.

  PRELUCRARE CORECTA

  Probele sunt ca vremea. Instabile. Cele de coagulare (timp Quick, INR, APTT, Fibrinogen) de pildă sunt stabile doar 4 ore, deci trebuie să fie procesate rapid. Prelucrăm probele întotdeauna în intervalul corect de stabilitate.

   

  Cere o programare!

  REZULTATE GARANTATE

  Încurcarea probelor e una dintre cele mai frecvente erori de laborator. Etichetăm probele cu cod unic, în momentul recoltării, sub ochii pacientului, pentru ca rezultatele să fie garantat rezultatele pacientului dumneavoastră.

   

  Cere o rogramare!

  Competen╚Ť─â si respect ├«n fiecare interac╚Ťiune

  AP─é ULTRAPUR─é

  Apa, folosit─â din abunden╚Ť─â ├«n laborator, con╚Ťine tot felul de substan╚Ťe ╚Öi microorganisme care pot modifica teste precum cele de magneziu, fier, fosfataz─â alcalin─â, proteine totale, bilirubin─â.
  Pentru rezultate exacte folosim ap─â ultrapur─â, monitorizat─â constant ╚Öi filtrat─â ├«n sta╚Ťia proprie a echipamentului.

  RECIPIENTE ADECVATE

  Recolt─âm probele ├«n recipiente adecvate, care le men╚Ťin stabile ╚Öi sterile. Altfel rezultatele nu sunt relevante, mai ales c├ónd vine vorba de probe de microbiologie. E esen╚Ťial ca exudatele, secre╚Ťiile, diversele culturi bacteriologice ╚Öi micologice s─â ajung─â ├«n laborator nealterate.

  RESPECTĂM TIMPII CORECȚI DE PROCESARE

  Temperatura camerei în care se păstrează proba recoltată alterează rezultatul analizei. Glicemia din probă scade de exemplu cu 12 mg cu fiecare oră cu care procesarea e întârziată. Respectăm timpii de procesare pentru fiecare probă.

   

  Cere o programare!

  PROCESARE ÎN MAXIMUM 2 ORE

  Timpul scurs de la recoltare p├ón─â la prelucrare e esen╚Ťial pentru acurate╚Ťea rezultatului. E valabil pentru toate tipurile de analize. Ca s─â fim siguri c─â probele nu se deterioreaz─â, le punem ├«n aparat, la procesat, ├«n maximum 2 ore de la recoltare.

   

  Cere o programare!

  imagine_01

  Suntem Poliana.
  Analize Medicale. Încredere.

  Suntem brandul de servicii medicale care ├«╚Öi propune s─â faciliteze accesul tuturor rom├ónilor la investiga╚Ťii de calitate, cu tehnologie foarte bun─â ╚Öi cu pre╚Ťuri accesibile.
  Pentru c─â s─ân─âtatea se afl─â la baza nevoilor umane, actul medical trebuie livrat cu diligen╚Ť─â ╚Öi competen╚Ť─â ├«n meserie, cu respect ├«n fiecare interac╚Ťiune, ca o dovad─â de normalitate ╚Öi profund─â umanitate.

  Programeaza-te!

  Punctul de Recoltare Poliana Oltenitei

  CAND TE POȚI PROGRAMA

  Recoltarile au loc in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00 ÔÇô 15.00, exclusiv pe baza de┬áprogramare prealabila.

  CÂND SE FACE RECOLTAREA

  Recolt─ârile au loc ├«n fiecare zi de luni p├ón─â vineri, ├«n intervalul orar 12:00 – 15:00.

  PUNCT DE RECOLTARE POLIANA Oltenitei

  Adresa: Sos. Oltenitei Nr.10, Bl.2C, Scara 2

  Telefon: 031 9108

  Program: 07:30 ÔÇô 15:30

   

  Afla mai multe

  PREGATIREA PENTRU RECOLTARE

  Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

   

  Afla mai multe

  O re╚Ťea de ├«ncredere care cre╚Öte constant

  9 laboratoare

  de analize medicale

  1500 de analize

  aflate in portofoliu

  33 Puncte de Recoltare

  la nivel national

  200.000 de pacien╚Ťi

  multumiti pe durata unui an

  Dezinfectare post consult

  Dupa fiecare pacient dezinfectam suprafetele astfel incat sa ii asiguram urmatorului pacient toate conditiile de prelevare probe in deplina siguranta.

  3.000.000 probe de laborator

  efectuate anual in laboratoarele noastre

  ilustratie-medici@2x-1

  Care sunt afec╚Ťiunile care fac organismul mai vulnerabil la infec╚Ťia Covid-19?

  • – hipertensiune arteriala (HTA)
  • – diabet
  • – boli de inima
  • – boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC)
  • – astmul
  • – boala renala cronica
  • – cancere si boli sistemice grave pentru care este necesar tratament imonosubpresor

  Testarea poate fi efectuat─â ├«ns─â de toate categoriile de pacien╚Ťi, pentru a confirma prezen╚Ťa sau existen╚Ťa anterioar─â a virusului Sars-CoV-2.

  Cere o programare