Testare Covid-19

Nou! Analizele de care
scapi repede

Test Rapid (Covid19) la 50 lei
Afla daca esti infectat

Test Rapid (Covid19) – 50 lei

Testul rapid antigen este un test de diagnostic in vitro si este cel mai nou tip de testare a infectiei cu virusul SARS-CoV-2. Acest tip de test este recunoscut oficial de Comisia Europeana inca de la sfarsitul anului trecut si detecteaza antigenele, adica partea de virus pe care sistemul nostru imunitar o recunoaste.

Laboratoarele Poliana iti pun la dispozitie preturi speciale la pachetele pentru testare rapida COVID-19 (detectie antigen SARS-CoV-2).

Probe biologice recoltate: Exudat nazal si exudat faringian.

Laboratoarele Poliana va pun la dispozitie testul rapid de detectie a antigenelor virale ale noului tip de coronavirus, test care ofera un raspuns in maximum o ora de la recoltare.

Beneficiati de oferta pentru testul rapid COVID (detectie antigen SARS-CoV-2) pe baza de programare prealabila in punctele de recoltare Poliana din: Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Miercurea-Ciuc, Otopeni, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Tg. Mures, Berceni, Targoviste, Alexandria, Ramnicu-Sarat, Predeal, Calarasi, Moinesti, Sfantu Gheorghe, Rasnov

Pentru accesarea pachetelor cu mai multe teste toate persoanele din grup vor merge la recoltare in aceeasi zi. In cazul grupurilor de minim 2 persoane costul unui test este 49 lei.

Solicita o programare pentru intreg grupul prin completarea formularului de mai jos. Dupa trimiterea formularului, in max. 24 h, vei fi contactat de un reprezentant Poliana pentru stabilirea detaliilor.

Pachetul contine:
  • 1 Test Rapid Covid-19 (detectie antigen) ... 50 lei
Pentru programare completează formularul de mai jos:

Testul rapid antigen

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului

Oferte

Descopera alte oferte

Analiza pentru cand incepi sa ai probleme cu prostata
TEST PSA Preț : 35 lei Perioada campanie: 01 – 30 aprilie 2022
Pret: 35 lei
Analiza care-ți spune ce mai face glanda
TEST TSH Preț: 29 leiPerioada campanie: 01 - 30 aprilie
Pret: 29 lei
Analizele pentru o stare de bine la început de primăvară.
11 analize esențiale pentru femei Preț : 135 lei
Pret: 135 lei