Oferta mini-vacanta

Nou! Test Rapid la mini-pret pentru mini-vacanta

Oferta valabila in intervalul 24 noiembrie – 3 decembrie 2021

Nou! Test Rapid la mini-pret pentru mini-vacanta

Testul rapid antigen este un test de diagnostic in vitro si este cel mai nou tip de testare a infectiei cu virusul SARS-CoV-2. Acest tip de test este recunoscut oficial de Comisia Europeana inca de la sfarsitul anului trecut si detecteaza antigenele, adica partea de virus pe care sistemul nostru imunitar o recunoaste.

Laboratoarele Poliana iti pun la dispozitie preturi speciale la pachetele pentru testare rapida COVID-19 (detectie antigen SARS-CoV-2).

Probe biologice recoltate: Exudat nazal si exudat faringian.

Laboratoarele Poliana va pun la dispozitie testul rapid de detectie a antigenelor virale ale noului tip de coronavirus, test care ofera un raspuns in maximum o ora de la recoltare.

Beneficiati de pachetele pentru testare rapida COVID (detectie antigen SARS-CoV-2) pe baza de programare prealabila in punctele de recoltare Poliana din: Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Miercurea-Ciuc, Otopeni, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Tg. Mures, Berceni, Targoviste, Alexandria, Ramnicu-Sarat, Predeal.

Pentru accesarea pachetelor cu mai multe teste toate persoanele din grup vor merge la recoltare in aceeasi zi. In cazul grupurilor de minim 2 persoane costul unui test este 49 lei.

Solicita o programare pentru intreg grupul prin completarea formularului de mai jos. Dupa trimiterea formularului, in max. 24 h, vei fi contactat de un reprezentant Poliana pentru stabilirea detaliilor.

Oferta valabila in intervalul 24 noiembrie – 3 decembrie 2021

Pachetul contine:
  • 1 Test Rapid Covid-19 (detectie antigen) ... 49 lei
Te rugam sa completezi urmatorul formular:

Testul rapid antigen

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului

Oferte

Descopera alte oferte

Deficienta DAO sau boala cu o suta de masti
Fă-ți testul genetic și află dacă ești intolerant la histamină.
Ofertă valabilă până la 31 martie 2022
Pret: 270 lei
Totul despre trombofilie
Depisteaza Trombofilia cu doar o picatura de sange!
Pret: 450 lei
oferta medicina muncii
Servicii de Medicina Muncii
Oferta speciala valabila in perioada 01 august - 30 septembrie 2021
Pret: 45 lei