Pachete teste rapide detectie antigen

Test rapid Covid (detectie antigen SARS-CoV-2)

Pachete teste rapide - utile pentru calatorii sau participarea la evenimente

Pachete teste rapide Covid (detectie antigen SARS-CoV-2)

Testul rapid antigen este un test de diagnostic in vitro si este cel mai nou tip de testare a infectiei cu virusul SARS-CoV-2. Acest tip de test este recunoscut oficial de Comisia Europeana inca de la sfarsitul anului trecut si detecteaza antigenele, adica partea de virus pe care sistemul nostru imunitar o recunoaste.

Laboratoarele Poliana iti pun la dispozitie preturi speciale la pachetele pentru testare rapida COVID (detectie antigen SARS-CoV-2).

Probe biologice recoltate: Exudat nazal si exudat faringian.

Laboratoarele Poliana va pun la dispozitie testul rapid de detectie a antigenelor virale ale noului tip de coronavirus, test care ofera un raspuns in maximum o ora de la recoltare.

Beneficiati de pachetele pentru testare rapida COVID (detectie antigen SARS-CoV-2) pe baza de programare prealabila in punctele de recoltare Poliana din Alexandria, Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Sibiu, Sebes si Tg. Mures.

Pentru accesarea pachetelor cu mai multe teste toate persoanele din grup vor merge la recoltare in aceeasi zi. In cazul grupurilor de minim 2 persoane costul unui test este 79 lei.

Solicita o programare pentru intreg grupul prin completarea formularului de mai jos. Dupa trimiterea formularului, in max. 24 h, vei fi contactat de un reprezentant Poliana pentru stabilirea detaliilor.

Oferta valabila in perioada 1 iulie - 31 august 2021.

Pachetul contine:
  • 1 test detectie antigen ... 89 lei
  • Pachet 2+ teste detectie antigen ... 79 lei / test
Te rugam sa completezi urmatorul formular:

Testul rapid antigen

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului