Descriere pachet

Știm cât de important este să ai acces la serviciile medicale când ai nevoie de ele, chiar și atunci când fondurile CAS sunt epuizate.

Înțelegem cât de important este accesul neîntrerupt la servicii medicale de calitate. De aceea, la Poliana, vă venim în ajutor cu o ofertă specială  să vă susțină sănătatea chiar și după epuizarea fondurilor decontate.

Îți oferim o reducere de până la 50% pentru analizele medicale incluse în contractul CAS  în baza recomandării tipizate de la medicul de familie sau medicul specialist. Astfel, vă puteți continua evaluările necesare fără întrerupere și la prețuri accesibile.

Cu angajamentul de a oferi servicii medicale de încredere și o echipă de specialiști recunoscuți, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții pentru sănătatea dumneavoastră.

Nu lăsați ca epuizarea fondurilor să vă oprească din a avea grijă de sănătatea dumneavoastră. Profitați acum de această ofertă specială și asigurați-vă că aveți acces continuu la servicii medicale de înaltă calitate.

Reducerea se aplică la prețul de listă și nu se cumulează cu alte oferte.

Oferta este valabilă în toate locațiile Poliana: https://www.poliana.ro/centre/

Contactați-ne azi pentru mai multe informații și pentru a vă programa!

Regulamentul campaniei și prețurile aplicate pot fi consultate aici: https://www.poliana.ro/wp-content/uploads/2024/05/Regulament_campanie_discount_CAS_pana-la-50.pdf

  Pentru programare completează formularul:

  Solicita programare

  Selecteaza locatia

  Email

  Nume complet

  Telefon

  Mesaj

  Prin completarea formularului de mai sus si apasarea butonului "Trimite mesajul" sunteti de acord sa fiti contactat/a de catre reprezentantii Elite Medical / IDS Laboratories in legatura cu serviciile medicale solicitate.


  Suna acum Cere programare