Bine ai venit la Poliana!

Pachet Endocrinologie

Screening afectiuni ale tiroidei

Pachet Endocrinologie

Statisticile arata ca 1 din 8 femei se confrunta cu afectiuni ale tiroidei.
Functionarea normala a glandei tiroide este extrem de importanta! Glanda tiroida care nu functioneaza normal poate determina aparitia unor simptome care creeaza o stare de disconfort - palpitatii, oboseala, depresie, modificari de greutate, probleme dermatologice si de atentie.
Mai mult, dereglarea hormonala produsa de tiroida poate duce la osteoporoza, infertilitate si in general, scaderea semnificativa a calitatii vietii.

Beneficiaza de Pachetul Endocrinologie la pretul de 139 lei, pe baza de programare prealabila in punctele de recoltare Poliana din Alexandria, Bucuresti, Brasov, Buzau, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Sibiu, Sebes si Tg. Mures.

Solicita o programare prin completarea formularului de mai jos. Dupa trimiterea formularului, in max. 24 h, vei fi contactat de un reprezentant Poliana pentru stabilirea detaliilor.

Pachet Endocrinologie ... 139 lei.

Pachetul contine:
  • ATPO
  • FT3
  • FT4
  • T3
  • TSH
Te rugam sa completezi urmatorul formular:

Ghidul Pacientului

Pe langa performantele echipamentelor si a personalului laboratorului, pregatirea pacientului inaintea recoltarii este foarte importanta pentru ca rezultatele analizelor medicale sa reflecte cu acuratete starea organismului.

Citeste Ghidul Pacientului